***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Атанасов в НС: троловете на Путин преди малко бяха на трибуната. Граждани искат оставката на вътрешния министър


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 24 ноември   

 

Ген. Атанасов стана да благодари за гласуването доверие и даде обещание, че ще е справедлив в работата си. " Нося една бумаги и я предлагам да я прочетете - " Троловете на Путин ".

Преди малко троловете бяха на трибуната ", нападна той.

***

Организират митинг под прозорците на Министерството на вътрешните работи в София.

Той ще е под наслов „ Стоп на полицейското принуждение ”.

***

***

Нови разкрития по случая с 19-годишното момиче, което описа за жесток побой от служители на реда по време на митинга против футболната централа предишния четвъртък.

Съдебномедицинското уверение потвърждава лека телесна щета.

Данните идват на фона на изказванията на Столична дирекция на вътрешните работи, че момичето е откарано за обзор във вечерта на митинга и не е имала пострадвания.

Пред bTV 19-годишно момиче описа, че във вечерта на недоволството е бита и заплашвана от 4-ма униформени. 

„ Просто ме събориха на земята, удряха ме, след това ми споделиха да стана. Станах и отново ме удариха на земята с палки и ритници. Обиждаха ме и до момента в който ме бият ми обясняваха за какво ме бият, че ще ме ритат в корема да нямам деца “, сподели момичето.

***

Случаят е от през вчерашния ден, когато в полицията е постъпила информация за домашно принуждение в частен дом в Плевен. Установено е, че 43-годишен е нанесъл побой на 13-годишната си щерка. 

Детето е настанено за лекуване в болнично заведение за наблюдаване, без заплаха за живота. 

Разпитани са очевидци. Уведомен е дежурен прокурор към Районната прокуратура в Плевен.

***

Майка алармира в обществените мрежи за абсурден случай по какъв начин бащата на детeто им го снима да кара по Околовръстното на София.

Момчето е на 11 година и от фрагментите си вижда, по какъв начин кара и изпреварва коли по пътя. 

" В страната на парадоксите всичко е допустимо! Това е 11 година ми наследник, който кара на Околовръстното шосе в София със скорост 146 км/ч, заставен от своя татко. От месеци са сезирани всички " виновни " институции и никой не желае да вземе отношение по случая ", написа майката Петя Бонева в обява във Фейсбук.

***

Водачът на рейса с 16 деца, който катастрофира край Дряново през вчерашния ден, евентуално е умрял преди случая. Това е мнението на незабавните медици, пристигнали при случая и на полицията.

***

Според медийната информация държавното управление на Бенямин Нетаняху се е съгласило да пусне 24 дами и 15 малолетни момчета в подмяна на освобождението на 13 души, взети за заложници от палестинската терористична формация Хамас на 7 октомври.

***

Нова мистериозна пневмония плъзна в учебни заведения в Китай, като специалисти разясняват, че протичащото се припомня на първите дни от пандемията от COVID-19, написа Daily Mail.

Болниците в Пекин Ляонин са измежду „ затрупаните с заболели деца “, до момента в който учебните занятия са „ на ръба на прекъсването “, съгласно локални медии. Децата се демонстрират необикновени признаци, които включват инфектиране на белите дробове и висока температура - само че без кашлица или други признаци.

***

Няколко служители на реда са били нападнати, а автомобил на органите на реда е бил разпален по време на митинги в Дъблин след офанзивата с нож против жена и деца, случила се по-рано денем.

По първична информация един еднообразен е бил атакуван физически, а по останалите служители на реда са хвърляни фойерверки. Срещу чиновниците на реда са полетели и бутилки, отбелязва RTE, разяснява Нова тв.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР